Bedrijventerreinen ​

Wat is het beleid?
De gemeente Barneveld is, mede vanwege de centrale ligging in Nederland en de goede bereikbaarheid, een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers.

De gemeente Barneveld wil dit graag faciliteren: nieuwe bedrijventerreinen worden ontwikkeld (zoals Harselaar-Zuid 1a en 1b) en bestaande bedrijventerreinen worden opgeknapt en verduurzaamd (Harselaar-Oost).
De gemeente Barneveld heeft niet alleen oog voor de ontwikkeling van grootschalige bedrijventerreinen (zoals Harselaar), maar wil ook meewerken aan de ontwikkeling van lokale bedrijventerreinen, bijvoorbeeld in Voorthuizen (locatie Verbindingsweg) en Stroe (omgeving Tolnegenweg).

De ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen wordt regionaal afgestemd en vastgelegd in het Regionaal Programma Werklocaties (RPW).

Wat doet de gemeente?
Het Ondernemersloket van de gemeente Barneveld is hét adres voor alle ondernemers met vragen op het gebied van ondernemen in Barneveld.
De gemeente Barneveld faciliteert en initieert én ondersteunt ondernemers zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Ondernemersloket Barneveld

Relaties met ander beleid